Veihjelpsguiden: nyttig Informasjon om veihjelp i din bilforsikring

Viking bilberger på veihjelpsoppdrag.

Mange forsikringsselskap tilbyr sine bilforsikringskunder veihjelp, men det er ikke alltid like lett å vite betingelsene og hva som er inkludert i forsikringen.

Vi har samlet viktig veihjelpsinformasjon, nettsider og kontaktinformasjon på et sted slik at du raskt og enkelt kan finne ut av hva slags forsikringsdekning du har.

Hvis du er usikker på om du har veihjelp i din forsikring har du kommet til riktig sted...

Forsikringsselskap

Har du kollidert eller kjørt av veien? Opplever du startproblemer eller fått motorstopp? Da trenger du sannsynligvis veihjelp. Dette er ofte inkludert i din bilforsikring.

På denne siden finner du en oversikt over veihjelpsdekningen i din forsikring, viktige telefonnummer og lenker til online bestilling av veihjelp.

Eika veihjelp

Hos Eika er veihjelp inkludert hvis du har Delkasko, Kasko eller Bil Pluss bilforsikring. Med Bil Pluss forsikring er også feilfylling og leiebil i hele reparasjonsperioden dekket.

  • Nettside: eika.no
  • Telefon: 22 08 60 00

Enter veihjelp

Enter tilbyr sine kunder veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du får profesjonell hjelp av erfarne skadebehandlere. Kan ikke bilen repareres på stedet blir bilen din reparert på nærmeste merkeverksted. Du kan melde skaden din og bestille veihjelp raskt og effektivt på nett.

If veihjelp

Er du If kunde og har Super, kasko- eller delkaskoforsikring, er veihjelp i Norge og Europa inkludert i din bilforsikring. Da får bilen din hjelp på stedet eller transport til nærmeste verksted. Veihjelp gjelder ved plutselige hendelser som startproblemer, motorstopp, kollisjon, utforkjøring, tom for bensin (eller strøm), punktering, og mer.

Tryg veihjelp

Veihjelp fra Tryg er inkludert på dekningene delkasko, kasko og bil ekstra. Det gir deg transport til verksted, hjemtransport eller videretransport, hjelp på stedet og mer, 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

WaterCircles veihjelp

WaterCircles sin motorforsikring har fire ulike dekninger. Basert på ditt behov kan du velge alt fra ansvarsdekning til deres toppdekning elite. Veihjelp fra Viking er inkludert i elite, kasko og delkasko. Ved elite, kasko eller delkasko dekker WaterCircles veihjelp i Norden med fradrag av egenandel på kr 500,-.

*forbehold om endringer i forsikringsavtaler og vilkår.

Oppdatert 28. februar 2023