Viking båthjelp.

Båthjelp

Viking utfører båt assistanse på sjøen og i havner. I havn hjelper vi deg i hele landet og på sjøen har vi redningsbåter som dekker Rogalandskysten, Vestkysten og hele Oslofjorden.

Vårt mål er å få deg videre på sjøen så raskt som mulig.

Flatt batteri og starthjelp:

Startproblemer for båten er alltid kjedelig og skyldes ofte flatt batteri. Ta kontakt med Viking båthjelp på 06000, så kommer vi med batteribooster og hjelper deg med å få båten i gang igjen.

Montering av nytt batteri:

Dersom du ligger til kai og oppdager at båten trenger nytt batteri og trenger hjelp til å montere det, er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg med dette.

Tanktømming på land:

Det er ikke bare bilsjåfører som kan fylle feil drivstoff på tanken, det kan også skje for båtførere. Dersom uhellet er ute og du har fylt feil eller oppdager at du har dårlig drivstoff på tanken, kan Viking hjelpe deg med å tømme drivstofftanken, så lenge båten ligger på land.

Hjelp til sjøsetting og opptak av båt på henger:

Er du en av dem som gruer seg til å få båten av eller på båthengeren? Sjøsetting og opptak kan være en krevende oppgave, men fortvil ikke – Viking har kvalifiserte folk som kan bistå med dette.

Nødfylling av drivstoff i havn:

Å gå tom for drivstoff er noe alle frykter, uansett hvilken type fremkomstmiddel man har. Har du gått tom for drivstoff underveis på båtturen kan Viking komme deg til unnsetning. Vi kommer til den havnen du er og har med drivstoff, slik at du kommer deg til nærmeste marina og får etterfylt.

Hjemtransport av mannskap:

Skulle du komme i en situasjon der du eller familien din trenger hjelp til å komme dere fra båten, enten hjem eller til en annen destinasjon, kan Viking hjelpe dere med dette. Vi kommer til havnen og frakter de som trenger det til den destinasjonen dere ønsker.

Ofte stilte spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål og svar om båtassistanse.