Viking bilberger hjelper kunde med å starte bilen.

Flatt eller defekt batteri?

Få starthjelp døgnet rundt, hele året, uansett hvor du er. Våre erfarne bilbergere kommer raskt til stedet og sørger for sikker og skånsom start på bilen.

Starthjelp 1, 2, 3

Viking gjør det raskt og enkelt å få hjelp når bilbatteriet ditt er flatt. Bare bestill veihjelp så tar vi oss av resten.

Bestill veihjelp

Ring 06000 eller bestill starthjelp på nett. Våre kundekonsulenter kartlegger skadeårsaken og organiserer starthjelp for deg.

Viking hjelper deg

Vi kommer raskt fram, vanligvis innen 60 minutter, og utfører starthjelp eller batteriskift. Ved større skader tauer vi bilen din til verksted.

Fortsett reisen

Våre erfarne bilbergere kommer raskt til stedet og sørger for trygg og skånsom start på bilen din slik at du kan kjøre videre i egen bil.

Starthjelp innen 60 minutter

Som norges største veihjelpsoperatør har Viking veihjelpsstasjoner lokalisert over hele landet, fra lengst sør til høyt i nord. Vi er vanligvis på plass innen 60 minutter når du trenger starthjelp.

Viking bilberger på vei til å utføre starthjelp.

4 av 5 ganger får vi deg videre i egen bil

Med våre spesialbygde servicebiler og erfarne bilbergere trente i bruk av den nyeste starthjelp-teknologien får vi startet bilen din på en sikker og skånsom måte slik at du kan kjøre videre.

Viking bilberger starter flatt bilbatteri med startbooster.

Ofte stilte spørsmål

Er det mer du lurer på om starthjelp? Under får du svar på våre mest stilte spørsmål.

1

Skadeopplysninger

Fyll inn skadeårsak, reg.nr. og telefonnummer

2

Når trenger du hjelp?

Velg hvor akutt situasjonen er

3

Posisjon

Del din posisjon

4

Hjelpen kommer!

Vi ringer deg opp og sender bergingsbil