Takstmann som utfører forhåndsvurdering av leasingbil.

Forutsigbar tilbakelevering av leasingbilen din

Før du leverer inn leasingbilen er det lurt med en forhåndsvurdering av bilens unormale slitasje. Det vil gi deg et bilde av hva som bør fikses før innlevering, og reduserer sjansen for uforutsette og høye ekstrakostnader ved innlevering.

Pris kr 2120,-

Viking medlemspris: kr 1610,-

Stressfri innlevering

Leasing av bil vil alltid innebære risiko for ekstrakostnader.

Hvis bilen har mer slitasje enn det som enn det som kan forventes etter endt leasingperiode påvirker det lommeboken din. Det mange imidlertid ikke vet er at denne såkalte «unormale slitasjen» ofte kan repareres selv.

 Viking takstmann som tester en leasingbil før innlevering.

Spar penger

Gjennom en forhåndsvurdering får du oversikt over hva som bør utbedres før innlevering.

I tillegg får du råd om hvordan det kan gjøres til en rimelig penge. Og her er det mye å spare! Leverer du tilbake leasingbilen uten en forhåndsvurdering og utleieren oppdager unormal slitasje, tar de seg som regel godt betalt for reparasjoner og småfiks du kunne rettet opp i selv.

Takstmann som utfører forhåndsvurdering av en leasingbil.

Se det for deg:

1

Du skal snart levere inn leasingbilen, men er redd for at slitasjen er større enn den burde vært. Derfor frykter du dyre ekstrakostnader.

2

Du bestiller en forhåndsvurdering av bilens unormale slitasje og får oversikt over hva som bør utbedres, og hvordan det kan gjøres til en rimelig penge.

3

Etter å ha fått oversikt og tips fikser du småfeilene selv. Samtidig er du forberedt på at et par større ting kanskje må repareres av fagfolk.

4

Du leverer leasingbilen med lave skuldre fordi du er forberedt. Du vet hva de vil si og hva du vil bli trukket for. Samtidig vet du også at du har spart gode penger på å utbedre småfeilene selv.

Ofte stilte spørsmål

Er det mer du lurer på om forhåndsvurdering av unormal slitasje på leasingbil? Under får du svar på våre mest stilte spørsmål.