Den foretrukne veihjelpsoperatøren for små og store bedrifter

Plugg hullene i forsikringen din, unngå avbrudd i virksomheten og spar penger når noe går galt. Vår spesialkompetanse gir deg forutsigbarheten og tryggheten din bedrift trenger.

Viking er her for deg og din bilflåte 24/7/365

Som kunde hos Viking kan du føle deg trygg på at vi er ved din side og hjelper deg gjennom vanskelige veihjelpssituasjoner uansett hva det måtte være.

Bergingsnettverk

Som Norges største veihjelpsoperatør med over 60 års erfaring og et landsdekkende nettverk av veihjelpsstasjoner og bilbergere er Viking alltid rett rundt hjørnet.

Dedikert team

Med en bedriftsavtale hos Viking får du tilgang til vårt storbil team og en dedikert kundekontakt, med spisset kompetanse mot deg som proff akør.

Kundeservice

Callsenter skreddersydd til dine behov. Døgnbemanned alarmsentral, vakttelefon og kundeservice løsninger tilpasset din bedrift og industri.

Alltid riktig løsning og avtale for din bedrift

Du trenger ikker være ekspert på transport eller assistanse. Vi hjelper deg å finne løsningen som beskytter din flåte slik at du slipper å være urolig for uventede kostnader eller avbrudd i virksomheten.

Reduser risiko og beskytt bedriften mot uventede kostnader

Vårt mål er å skape en trygghet for både bedriften og de enkelte ansatte om noe skulle skje, samt redusere uventet økonomiske tap når noe til slutt går galt. Med Viking er du sikret kompetansen du trenger når du virkelig trenger det.

 Viking veihjelp og berging av tungtransport.

Løsninger for både små, mellomstore og store bedrifter

Uansett om du er et mindre foretak med 5 kjøretøy eller en stor bedrift med 50 kjøretøy har Viking løsninger som møter dine behov. Standardiserte pakker for bedrifter som vil komme raskt i gang eller individuelt tilpassede løsninger med skreddersydde rutiner.

 Viking bilberging av bedrift bil.