Mann utfører kontroll på bil.

Digital egenerklæring skreddersydd tjeneste for innlevering av leasingbil

Med digital egenerklæring trenger ikke kundene dine lenger å levere inn bilen til pretakst hos bilforhandler - de kan gjøre det selv hjemmefra! Dermed blir prosessen for kunde enklere og mer effektiv, mens du sparer tid, plass og arbeidsressurser.

Veiledende pris: 852,-

Hvorfor bestille digital egenerklæring?

Det forenkler kundereisen

Ved at kunde selv gjennomfører pretakst digitalt, slipper de å kjøre bilen til og fra forhandler og vente mens kontrollen pågår. Det gjør kundereisen mer effektiv og bidrar til at kunde sparer både penger og miljøet.

Det frigjør plass og ressurser

Færre biler inne på pretakst betyr mer plass og økt arbeidskapasitet. Ledige parkeringsplasser gir økt mulighet for kundebesøk, og ressurser som tidligere utførte pretakst kan nå benyttes til andre ting.

Kan enkelt gjøres om til en vurdering av unormal slitasje

Egenerklæringen kan enkelt bygges på og omgjøres til en vurdering av unormal slitasje.Derfra kan den videre bygges til en fullverdig tilstandsrapport, som du trenger når du skal selge bilen videre.

Kontroll- og kostnadsbesparende verktøy for deg med firmabiler

For selskaper med flere firmabiler kan egenerklæringen være et nyttig verktøy for å kontrollere bilparken. Ved at brukerne selv tar bilder av firmabilen og eventuelle skader som er på den, er sjansen stor for at de vil behandle bilene bedre. Et enkelt og potensielt kostnadsbesparende tiltak.

Pretakst uten kjøring – alt i en enkel, digital prosess på noen få steg!

Mann utfører kontroll på bil.
Mann utfører kontroll på bil.

Bestill digital egenerklæring

Kunde mottar bekreftelse på e-post og sms med lenke til egenerklæringsskjemaet.

Neste steg: Innlevering og fullverdig vurdering av bilens unormale slitasje

Når bilen leveres inn etter endt leasingperiode gjennomføres det en fullverdig vurdering av bilens unormal slitasje. Denne kan bygge videre på bildene og informasjonen som er sendt inn med egenerklæringen.

Allerede utført pretakst eller digital egenerklæring?

Mann utfører kontroll på bil.