ENGLISH

Viking Redningstjeneste Detalj

Viking Redningstjeneste Detalj AS er et heleid datterselskap av Viking Redningstjeneste AS.

Viking Redningstjeneste Detalj AS utførte i 2016 ca. 60 000 assistanser.  9500 av disse var rene transportoppdrag.  Viking Redningstjeneste Detalj er den største servicestasjonen i Vikings landsdekkende nettverk og forøvrig Nordens største bilbergingsstasjon. Selskapet håndterer veihjelpsoppdrag for Viking Redningstjeneste AS, ulike transportoppdrag for bilbransjen samt spesialoppdrag for entreprenører og industrien. 

I tillegg til tradisjonelle bergingstjenester for alle typer kjøretøy og maskiner i hele Stor-Oslo tilbyr vi alle typer biltransport:

  • mellom forhandlere
  • i forbindelse med skade 
  • lakk- og taksering samt transportoppdrag for bilimportører 
  • biladministrasjons-, leasingselskaper og bilutleiefirmaer

Selskapet har en betydelig kundeportefølje. Noen av de største kundene utenom Viking Redningstjeneste er bl.a.  Birger N. Haug, Harald A. Møller, Bilia, Skotvedt, Toyota, Lexus, Bertel O. Steen, Bavaria, Røhne & Selmer, Skadepartner, Mobile, Leaseplan,  ALD, Metallco og Mobile. Bilparken er moderne og velfungerende, og ut over våre 20 flatvogner som er tilgjengelige for veihjelp, redning og transportoppdrag, har vi investert i to større biltransportere som laster hhv seks og fem biler. For utførelse av tradisjonelle slep og bergningsoppdrag på tunge kjøretøy disponerer selskapet 5 tungbergere. Viking Redningstjeneste Detalj har 7 servicebiler og en MC som brukes til å hjelpe kunder langs veien på enklere teknisk relaterte oppdrag. 9 av 10 kunder kjører videre for egen maskin etter å ha fått hjelp av disse godt utstyrte enhetene.

Viking Redningstjeneste Detalj er lokalisert i Oslo, Akershus og Drammen og har over 50 ansatte. Alle bergningssjåfører snakker både norsk og engelsk, har bred fagkompetanse og lang erfaring med det å behandle bil. De har alle god geografisk kunnskap for de områder stasjonen betjener. Sjåførene assisterer også regelmessig utenlandske personbiler og vogntog på vegne av forskjellige ppdragsgivere. Sjåførene er lett gjenkjennelig, alle i Vikingprofilert arbeidstøy. 

Kontakt oss:

Viking Redningstjeneste Detalj AS

vikingdetalj@vikingredning.no 

Veihjelpstelefon 22 19 10 11 

VAKTNUMMER storbil: 48 18 30 00.

Adm/leiebil: 916 766 40.

Åpningstider, alle avdelinger er fra kl. 08.00 til 16.00 alle hverdager.

Besøksadresse Oslo: Vollaveien 15, 0668 Oslo. Tlf. 916 76 640

Besøksadresse Drammen: Kjellstadveien 5, 3400 Lier. Tlf. 480 20 600 

Postadresse: Postboks 512, 1327 Lysaker

Tungbil

Når de virkelige store uhellene er ute, søker vi i Viking å være en kompetent og effektiv aktør for alle involverte parter

Les mer

Transport og lagring

Viking har et mål om å kunne levere raske, pålitelige, kvalitetssikrede og økonomisk effektive transportløsninger til sine kunder.

Les mer

Leiebil Hertz

Vikings heleide datterselskap og franchisetager, Viking Redningstjeneste Detalj, er agent for Hertz’ utleiedrift i Oslo og kan leie ut biler til alle kunder. 

Les mer

Veisikring

Viking Redningstjeneste Detalj i Oslo & Omegn tilbyr også veisikring. Den er og meget godt utstyrt til å bistå små og store oppdrag langs veien. 

Les mer