ENGLISH

Våre veihjelps tjenester

Veihjelp og assistanse

Det er mye som går innunder tjenesten veihjelp og uansett om du er i tvil på ditt behov for veihjelp kan du alltid ringe oss på 06000. 

Her kan du lese mer om følgende veihjelp og assistanse tjenester og produkter, som blant annet; 

- Feilfylling, lufttrykk, vårt servicekonsept Viking GO, bilbergning, motorstans, starthjelp, punktering, drivstoff, bytte av bilbatteri med mer. 

Feilfylling, hva gjør jeg?

Har du fylt bensin på dieselbil? Eller diesel på bensinbil? Vi i Viking Redningstjeneste kan bistå med nødvendig tømming ved feilfylling - 24 timer i døgnet - hele året.

Les mer

Lufttrykk dekk

Korrekt trykk er viktig for kjøretøyets egenskaper, dekkets levetid og drivstofforbruk.

Les mer

Vindusviskere

God sikt er viktig! Gjør det til en hovedregel at du minimum bytter vindusviskerne på bilen to ganger per år. Med oss i bilen har vi kvalitetsviskere fra Trico som effektivt og skånsomt fjerner vann fra frontruten. 

Les mer

Bilbergning

Innen bilberging er ingen oppgave for stor eller for liten for oss i Viking. Du når oss hele døgnet - hele landet 

Les mer

Motorstopp / motorstans

Om du opplever motorstopp, punktering eller andre typer driftsstans vil en av våre biler raskt komme til stedet og sørge for at du og bilen din blir fraktet til nærmeste merkeverksted.

Les mer

Veihjelp og assistanse

Det er mye som går innunder tjenesten veihjelp og uansett om du er i tvil på ditt behov for veihjelp kan du alltid, uansett ringe oss på 06000. 

Les mer

Viking båthjelp

I hele sør Rogaland kan du få hjelp av Viking på sjøen. Viking Stavanger dekker hele området sør for Boknafjorden. 

Les mer

VIKING GO

Viking GO et servicebilkonsept som i større grad sørger for at kunden kommer seg videre i egen bil. GO-bilene og servicemekanikerne er utstyrt med blant annet diagnoseverktøy, utstyr for tanktømming, batterier, batteriladere, motorolje, vindusviskere og spylervæske, i tillegg til verktøy.

Les mer

Starthjelp

Flatt batteri er den vanligste årsaken til at folk trenger starthjelp til bilen. Dersom batteriet ikke er helt tomt, kan du få starthjelp av en annen bil ved hjelp av vanlige startkabler. MEN dette må gjøres i riktig rekkefølge og på rett måte. Er du usikker, kontakt oss i Viking Redningstjeneste på 06000.

Les mer

Punktering

Punktering er en av de vanligste skadeårsakene gjennom året. Våre biler har med pluggesett for midlertidig reparasjon av dekk, slik at du kan komme deg videre til et verksted. Vi kan også tilby nye dekk til svært konkurransedyktige priser – uansett tid på døgnet.

Les mer

Tom for drivstoff?

Tom for drivstoff? Ring oss Viking Redningstjeneste på 06000 så hjelper vi deg. 

Les mer