ENGLISH

Viking Privat

Viking Redningstjeneste er Norges største assistanseselskap og du finner Viking stasjoner i hele Skandinavia samt deler av Finland. Vi hjelper deg også videre i hele Europa via våre samarbeidspartnere, uansett - hele døgnet.

I flere situasjoner kan man være usikker på skadeårsaken eller om det er behov for veihjelp og assistanse. Uansett årsak kan du alltid ringe oss for å få hjelp med hva du bør foreta deg videre. Ved å ringe oss på 06000 finner vi all informasjon vi trenger om din bil og dekning. Deretter hjelper vi deg med å kartlegge årsaken og behovet for videre assistanse, husk at vi hjelper deg uansett forsikring. Enten om du har ansvar, delkasko eller kasko. Kan skaden repareres på stedet sender vi en servicebil bil og en berger, som reparerer skaden på kjøretøyet på stedet. Bergingsbilene våre er godt utstyrt med verktøy og blant annet feilfyllingsapparat, reservehjul, vindusviskere, nytt bilbatteri til din bil med mer.  

DAB+ adapter inkl.montering - hele døgnet!

Viking gjør det enkelt for deg. Kjøp DAB+ adapteret Pure Highway 600 inkludert montering av oss.

NÅ 2990 ,- inkl. mva. og montering! (førpris 3490,-)

* Kampanjeprisen gjelder så langt lageret rekker.

Les mer

Dekkskift

Ring oss for dekkskift eller om du trenger du nye vinter - eller sommerdekk kan vi også hjelpe deg med nye dekk til konkurransedyktige priser. Trygt og enkelt. 

Les mer

VIKING GO!

Viking GO! et servicebilkonsept som i større grad sørger for at kunden kommer seg videre i egen bil. GO! -bilene og servicemekanikerne er utstyrt med blant annet diagnoseverktøy, utstyr for tanktømming for feilfyllinger og dieseldyr, batterier, batteriladere, motorolje, vindusviskere og spylervæske, i tillegg til verktøy.

Les mer

Bilbergning

Innen bilberging er ingen oppgave for stor eller for liten for oss i Viking. Du når oss hele døgnet - hele landet 

Les mer

Motorstopp / motorstans

Om du opplever motorstopp, punktering eller andre typer driftsstans vil en av våre biler raskt komme til stedet og sørge for at du og bilen din blir fraktet til nærmeste merkeverksted.

Les mer

Feilfylling, hva gjør jeg?

Har du fylt bensin på dieselbil? Eller diesel på bensinbil? Våre Viking GO-biler bistår deg med nødvendig tømming - 24 timer i døgnet - hele året. Vi hjelper deg også med å tømme drivstofftanken i båten.

Les mer

Starthjelp

Flatt batteri er den vanligste årsaken til at folk trenger starthjelp til bilen. Dersom batteriet ikke er helt tomt, kan du få starthjelp av en annen bil ved hjelp av vanlige startkabler. MEN dette må gjøres i riktig rekkefølge og på rett måte. Er du usikker, kontakt oss i Viking Redningstjeneste på 06000.

Les mer

Bilbatteri på stedet

Bytte og montering av bilbatteri kan være vanskelig. I våre Viking GO servicebiler har vi med oss batterier som dekker tilnærmet 85% av markedet*.

Les mer

Tom for drivstoff?

Tom for drivstoff? Ring oss Viking Redningstjeneste på 06000 så hjelper vi deg. 

Les mer

Punktering

Punktering er en av de vanligste skadeårsakene gjennom året. Våre biler har med pluggesett for midlertidig reparasjon av dekk, slik at du kan komme deg videre til et verksted. Vi kan også tilby nye dekk til svært konkurransedyktige priser – uansett tid på døgnet.

Les mer

Lufttrykk dekk

Korrekt trykk er viktig for kjøretøyets egenskaper, dekkets levetid og drivstofforbruk. Vi utfører også dekkskift på døren dersom du ønsker det, hjemme eller på jobb. 

Les mer

Vindusviskere

God sikt er viktig! Gjør det til en hovedregel at du minimum bytter vindusviskerne på bilen to ganger per år. Med oss i bilen har vi kvalitetsviskere fra Trico som effektivt og skånsomt fjerner vann fra frontruten. 

Les mer

Viking båthjelp

I hele sør Rogaland kan du få hjelp av Viking på sjøen. Viking Stavanger dekker hele området sør for Boknafjorden. 

Les mer