ENGLISH

Ledige stillinger

Viking Redningstjeneste søker kundekonsulenter

Til vårt døgnbemannede kundesenter i Torrevieja, Alicante søker vi etter norske og svenske kundekonsulenter til heltid og deltid. Arbeidsoppgavene er i hovedsak å hjelpe våre norske og svenske kunder som trenger veiassistanse, samt håndterer vakttelefoner for forsikringsselskaper og andre eksterne samarbeidspartnere.

Les mer

Økonomi- og regnskapskonsulent

Vi ser etter en dyktig medarbeider til vår økonomiavdeling. Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst, serviceorientert, nysgjerrig og selvstendig. Godt humør og vilje til å gjøre det lille ekstra, er egenskaper vi verdsetter. Det forutsettes at du har erfaring med bruk av regnskapssystemet Visma Business og er komfortabel med bruk av ulike IT-verktøy. 

Les mer

Operations Manager i Alicante

Viking Redningstjeneste søker Operations Manager

Viking Redningstjeneste AS etablerte en ny døgnbemannet avdeling i Spania 2015 med norske og svenske kundekonsulenter, og vi utlyser nå en spennende og utfordrende lederstilling som Operations Manager til vårt kundesenter i Torrevieja, Alicante. 

Les mer

Operation Manager in Torrevieja - English version

Viking Redningstjeneste AS established a new call center in Spain in 2015. All our employees are either Norwegian or Swedish speaking. We currently have a vacancy as Operation Manager in our call center in Torrevieja, Alicante, - an exciting and challenging management position.

Les mer