ENGLISH

Ledige stillinger

Viking Redningstjeneste søker kundekonsulenter

Til vårt døgnbemannede kundesenter i Torrevieja, Alicante søker vi etter norske og svenske kundekonsulenter til heltid og deltid. Arbeidsoppgavene er i hovedsak å hjelpe våre norske og svenske kunder som trenger veiassistanse, samt håndterer vakttelefoner for forsikringsselskaper og andre eksterne samarbeidspartnere.

Les mer

Viking Redningstjeneste Detalj - søker ekstravakt servicebilsjåfør

Vi søker Ekstravakt som servicebilsjåfør søkes for området Oslo Omegn Stillingen er i skiftordning.

Les mer

Viking Redningstjeneste Detalj - søker sjåfører til bergingsbil

Vi søker sjåfør til heltidsstilling og/eller timessjåfør til døgnbemannet bilbergingsstasjon for området Oslo Omegn Stillingen er i skiftordning. 

Les mer

Personal- og HR ansvarlig

Vi søker en erfaren og strukturert rådgiver, som vil få ansvar for HR- og personalrelaterte oppgaver i Viking Assistance Group.

Les mer

Økonomi- og regnskapskonsulent

Vi ser etter en dyktig medarbeider til vår økonomiavdeling. Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst, serviceorientert, nysgjerrig og selvstendig. Godt humør og vilje til å gjøre det lille ekstra, er egenskaper vi verdsetter. Det forutsettes at du har erfaring med bruk av regnskapssystemet Visma Business og er komfortabel med bruk av ulike IT-verktøy. 

Les mer

Operations Manager i Alicante

Viking Redningstjeneste søker Operations Manager

Viking Redningstjeneste AS etablerte en ny døgnbemannet avdeling i Spania 2015 med norske og svenske kundekonsulenter, og vi utlyser nå en spennende og utfordrende lederstilling som Operations Manager til vårt kundesenter i Torrevieja, Alicante. 

Les mer